Home » Sinnergie | (Online) Marketing

Sinnergie | (Online) Marketing

Sinnergie is gespecialiseerd in zonnepanelen, opslagmogelijkheden en laadpalen voor zowel bij u thuis als bij bedrijven. De naam staat voor zon, want sinne is het Friese woord voor zon. Door de verschuiving in de markt bieden ze een nieuwe dienst aan, namelijk het schoonmaken van zonnepanelen. Voor deze gerichte nieuwe dienst mochten wij de campagnestrategie opzetten.

Aanpak

De 3-luik aanpak begon met een grondige scan van de huidige en gewenste waarden van de nieuwe dienst en deze te vertalen naar deze diensten:

  1. Social Media
    We ontwierpen een carrousel voor social media die de voordelen van schone zonnepanelen benadrukt en visueel aantrekkelijke content biedt om verkoope en engagement te stimuleren.
  2. Email Marketing
    We ontwikkelden een e-mailcampagne gericht op bestaande klanten, inclusief informatie/ aanbieding voor de nieuwe dienst.
  3. Flyer
    Een aantrekkelijke flyer werd ontworpen. De flyer benadrukt de voordelen van de nieuwe schoonmaakdienst en bood een introductiekorting aan voor nieuwe klanten.

Resultaten

Na de implementatie van onze campagnestrategie heeft Sinnergie nu genoeg in handen om een sterke online aanwezigheid te verkrijgen met hun nieuwe product. De campagne sluit perfect aan bij de kernwaarden.

Bij Merksetters zijn we trots om bij te dragen aan de groei en opmerkelijkheid van Sinnergie en kijken we uit naar een verdere samenwerkingen om hun succes voort te zetten.

Meer cases:

Blijf up to date

Abonneer je op onze nieuwsbrief, prikkel je zintuigen en ontvang als eerste nieuwe tricks & facts uit marketingland!

Liever direct contact? Bel ons gerust op 06-180 44 938 of stuur een e-mail naar: edmy@merksetters.nl

Ons adres

Roggemole 8-10, 8531 WB Lemmer

+31 6 180 44 938

BTW: NL003681806B86
KVK: 82436029

Openingstijden: Maandag t/m Donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur

 

© Copyrights Merksetters 2024 | Alle rechten voorbehouden