Home » Meet the Setters

Wij zijn een team van creatieve setters, waarbij opvallendheid en samenwerking centraal staan

Met een open blik op marketing lossen we al jouw marketingvraagstukken op het gebied van Strategie, Design, Online marketing en Digitaal.

“Samen maken wij elk merk opmerkelijk.”

Van hart tot hart marketing

We werken bij Merksetters volgens het hart tot hart marketing principe.

Dit is een werkwijze die jou heel gericht helpt om jouw doelgroep in het hart te raken en overhaalt om jouw product of dienst af te nemen.

Stap 1: We zetten marketing op de kaart

Niet elk bedrijf ziet het effect van het inzetten van goed gefundeerde marketing. Elk merk verdient het om opmerkelijk te zijn, en vanuit het hart ervaren wat marketing kan betekenen voor een bedrijf en/of merk. Wij doen dit vanuit onze passie voor marketing, en handelen altijd met als doel het creëren van een positieve impact voor onze klanten, met als hoofddoel; het hart te raken van de klant.

Stap 2: We zijn geen volgers maar doen het voor

Passend bij jouw situatie, laten we zien wat er mogelijk is bij verschillende vraagstukken, en we zijn niet bang om duidelijk te zijn. We investeren in de samenwerking met onze klanten zodat we gezamenlijk, naar een opmerkelijk resultaat werken.

Stap 3: Goed voorbeeld doet volgen

We inspireren de klant vanuit onze passie en kennis, en we blijven hen aanzetten tot het blijven doorvoeren van marketing, ook wanneer de opdracht is afgerond. Wij groeien met de klant mee en daardoor groeit de klant met ons mee.

Janine Boer

Digital Designer

Edmy Ritsma

Strategisch Marketeer

Meet the team

In 2022 heb ik, Edmy Ritsma, na meer dan 15 jaar ervaring als marketeer voor diverse nationale en internationale bedrijven, Merksetters opgericht. Onze missie is eenvoudig: bedrijven laten groeien en hen helpen hun doelstellingen te bereiken.

Met de groei van Merksetters verwelkomden we Janine als creative designer. Wij staan bekend om onze flexibiliteit en persoonlijke benadering. Samen weten we de juiste kaders te stellen, waardoor we houvast, structuur en duidelijkheid bieden. Dit resulteert in opvallende marketingstrategieën en een onderscheidend design.

Bij Merksetters geloven we in samenwerking, creativiteit en groei. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een merkidentiteit, het creëren van een doeltreffende marketingcampagnes, designs of het ontwerpen van een doelgerichte website, wij staan klaar om jouw bedrijf opmerkelijk te maken.

Wij zijn gepassioneerd over ons werk en streven ernaar om onze klanten te helpen hun ambities te realiseren. Ontdek wat Merksetters voor jouw bedrijf kan betekenen en neem vandaag nog contact met ons op.

 

Meet the stagesetters

Onze stage setters zijn meer dan alleen creatieve denkers. Ze zijn ook doeners. Ze krijgen de kans om hands-on ervaring op te doen in echte projecten en worden aangemoedigd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun werk.


Door te werken aan uitdagende taken en samen te werken met ervaren professionals, ontwikkelen ze niet alleen hun vaardigheden, maar bouwen ze ook aan hun kennis & zelfvertrouwen.


Wat onze stage setters echt onderscheidt, is hun passie en vastberadenheid. Ze zijn gedreven om het verschil te maken en streven ernaar om elke dag te groeien en te verbeteren.


Wil je ook je kennis delen met Merksetters?! Laat dan snel van je horen.

Carlijn

Stagiair Designer

Frederique

Stagiair marketing 

Emilia

Stagiair marketing 

Waarom Merksetters

Deskundig

Samen hebben we ruim 20 jaar expertise in huis. Alle kennis en vaardigheden die we bij nationale maar ook internationale organisaties hebben mogen inzetten, zetten we nu in voor bedrijven die opmerkelijk willen worden.

Korte lijntjes

We doen het samen! Wanneer je voor Merksetters kiest merk je al snel dat de sfeer gemoedelijk en vrij is. De lijnen zijn kort waardoor we samen met jou, snel tot het beste resultaat komen, passend bij jouw doelgroep.

Sterk design

Niet alleen de kers op de taart, maar een belangrijk ingrediënt: Sterk design is niet alleen essentieel, maar draagt ook bij aan de organisatiedoelen die de basis leggen voor jou communicatie-uitingen.

Friese nuchterheid

Het liefst met beide benen op de grond! Wij werken zonder poespas, je weet van te voren hoe we jou vraag oppakken en welke stappen er samen gezet gaat worden om jou doelstelling te behalen.

Klaar voor de start?

Ontdek wat Merksetters op het gebied van groei & opmerkelijkheid voor jouw MERK kan betekenen.

“ Samen maken we jouw merk opmerkelijk!” 

Titel hier over bedrijven

Wij mochten al veel mooie bedrijven helpen met hun marketing en identiteit.

Blijf up to date

Abonneer je op onze nieuwsbrief, prikkel je zintuigen en ontvang als eerste nieuwe tricks & facts uit marketingland!

Liever direct contact? Bel ons gerust op 06-180 44 938 of stuur een e-mail naar: edmy@merksetters.nl

Ons adres

Roggemole 8-10, 8531 WB Lemmer

+31 6 180 44 938

BTW: NL003681806B86
KVK: 82436029

Openingstijden: Maandag t/m Donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur

 

© Copyrights Merksetters 2024 | Alle rechten voorbehouden