Home » Case studies

Een visuele expeditie door Case studies

Beste merksetters,

Stap in de schijnwerpers van Merksetters, waar we niet alleen marketingstrategieën ontvouwen, maar ook de ongeëvenaarde wereld van case studies onthullen. Dit is geen simpel verslag; dit zijn epische verhalen van marketingoverwinningen, vastgelegd in een visuele reis die je niet wilt missen.

Wat maakt een Case study zo bijzonder?

Voordat we de poorten openen naar onze marketingavonturen, laten we een glimp opvangen van wat een case study echt betekent. Het is als een magisch inkijkje in een specifieke marketinguitdaging waarmee een klant werd geconfronteerd en hoe Merksetters deze uitdaging heeft omarmd en omgezet in succes. Laten we deze meeslepende verhalen beginnen met een essentiële vraag:

Wat is een case study?

Een case study is als een marketingavontuur in boekvorm, een diepgaand onderzoek naar een specifieke uitdaging en hoe deze werd aangepakt. Het is een kans om de strategieën, stappen en resultaten van een marketingcampagne te ontdekken. Dus, laten we duiken in de wereld van Merksetters en zien hoe zij deze uitdagingen hebben omarmd en omgezet in triomfen.

Edison Projectmanagement

Onze reis begint met Edison Projectmanagement, een marketingmarvel waar we trots op zijn. Een op maat gemaakt DNA-rapport vormde de basis voor een sterk merk. Van logo-ontwikkeling tot SEO-geoptimaliseerde teksten en een doordachte social media strategie – het eindresultaat was een merk dat zelfverzekerd staat en online straalt.

Fysio Lemmer

In ons volgende hoofdstuk, Fysio Lemmer, transformeerden we hun website tot een digitale symfonie. Gedetailleerde informatie over het team, diensten, nieuws en een gestroomlijnde afsprakenknop creëerden een website zo soepel als een perfect uitgevoerde plié.

Lepo Solar

Onze zonnige ster, Lepo Solar, schitterde in het verhaal van Solar Hero. Een lanceringscampagne, een fonkelend logo, een sprankelende video-campagne, en zelfs een brochure en landingspagina – alles kwam samen om Lepo Solar te laten stralen als nooit tevoren.

MWOOD

Ons laatste hoofdstuk brengt ons naar MWOOD, waar vakmanschap en digitale finesse elkaar ontmoeten. Een website voor houtgroothandelheren Marcel en Robert-Jan die niet alleen hun producten weerspiegelt, maar ook hun passie voor kwaliteit. Als je houtliefde nodig hebt, weet je waar je moet klikken!

Duik in deze visuele reis door Merksetters case studies en ontdek de magie achter elke uitdaging die is omgetoverd tot een meesterwerk van marketing.

Ontdek hoe Merksetters niet alleen merken bouwt maar ook succesverhalen schrijft, en word zelf een deel van onze triomf! Klaar om je eigen meesterwerk te creëren?

Neem contact met ons op en laten we samen de volgende case study schrijven.

 

Meer blogs:

Klaar voor de start?

Ontdek wat Merksetters op het gebied van groei & opmerkelijkheid voor jouw MERK kan betekenen.

“ Samen maken we jouw merk opmerkelijk!” 

Blijf up to date

Abonneer je op onze nieuwsbrief, prikkel je zintuigen en ontvang als eerste nieuwe tricks & facts uit marketingland!

Liever direct contact? Bel ons gerust op 06-180 44 938 of stuur een e-mail naar: edmy@merksetters.nl

Ons adres

Roggemole 8-10, 8531 WB Lemmer

+31 6 180 44 938

BTW: NL003681806B86
KVK: 82436029

Openingstijden: Maandag t/m Donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur

 

© Copyrights Merksetters 2024 | Alle rechten voorbehouden