Home » Maak je publiek fan van video’s, grafieken en infographics!

De betovering van visuele trends in online marketing

Beste Merksetters,

Infographics als betoverend wapen

Stel je voor dat je een toverstok had die speciaal was ontworpen voor marketeers. Dat is wat infographics doen! De magische infographic, gemaakt door MediaLabs, onthult de superkrachten van visuele content op social media. Bereid je voor op betoverende spreuken van engagement en betoveringen van bereik!

Visuele magie voor het brein

Wist je dat onze hersenen verzot zijn op visuele lekkernijen? Een infographic heeft meer impact dan een eentonig tekstbericht. Tekst blijft hangen als een kort bezoek, maar visuele informatie blijft bij je als een onvergetelijk feest. En de kers op de taart? Kleur! Het is als een regenboogexplosie voor je hersenen – 80% meer zin om naar je boodschap te kijken. Bovendien verwerken onze hersenen afbeeldingen sneller dan je een pizza kunt bestellen, serieus!

Visuele knaller in communicatie

Stel je voor dat je een presentatie geeft zonder visuele elementen. Saai, toch? Het publiek onthoudt slechts 10 procent van een presentatie zonder visuele flair. Voeg echter wat visuals toe en BOEM! Ze onthouden de helft. En op social media? Als je wilt dat je bericht viral gaat, voeg dan een foto of video toe. Het is als een betoverende spreuk voor je online aanwezigheid!

Tot slot beste marketeers, zeg maar dag tegen saaie tekstberichten. Het is tijd om je marketing te voorzien van een vleugje magie met visuele content! Infographics zijn je toverstok, en kleur is je geheime ingrediënt. Vergeet niet te glimlachen, te leren en je publiek te betoveren. Laat die online marketingmagie maar beginnen!

Meer blogs:

Klaar voor de start?

Ontdek wat Merksetters op het gebied van groei & opmerkelijkheid voor jouw MERK kan betekenen.

“ Samen maken we jouw merk opmerkelijk!” 

Blijf up to date

Abonneer je op onze nieuwsbrief, prikkel je zintuigen en ontvang als eerste nieuwe tricks & facts uit marketingland!

Liever direct contact? Bel ons gerust op 06-180 44 938 of stuur een e-mail naar: edmy@merksetters.nl

Ons adres

Roggemole 8-10, 8531 WB Lemmer

+31 6 180 44 938

BTW: NL003681806B86
KVK: 82436029

Openingstijden: Maandag t/m Donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur

 

© Copyrights Merksetters 2024 | Alle rechten voorbehouden